Over mij... Astrid

Het centrale thema in mijn werk en leven is GENIETEN.
Graag begeleid ik mensen bij vergroten van het plezier in hun leven. Natuurlijk, in ieders leven zijn er problemen. Daar ga ik niet aan voorbij. Voor mij is het echter de kunst en de uitdaging om ook en vooral zicht te hebben op de positieve dingen in het leven die er ook altijd zijn. Dit vind je in alle aspecten van mijn praktijk terug.

Massages. Ook al heb je pijn of blokkades in je lichaam, ziet het er niet meer zo mooi uit door een ziekte of operatie, door middel van mijn massages kan je weer genieten van je lichaam.

Massagelessen voor tweetallen. Er komt zoveel plezier als je in staat bent degene met wie je leert masseren, en ook andere mensen, liefdevol aan te raken.

Relatie begeleiding. Ook al loopt het niet altijd lekker in je relatie, er zijn ook zoveel mooie dingen tussen jou en je partner. Het is vaak een kwestie van je blik weer anders richten en er wat moeite voor doen het plezier te vergroten in je relatie. Weer te kunnen lachen samen.

Individuele coaching. Er komt zoveel vreugde in je leven als je daadwerkelijk gaat doen wat je eigenlijk diep in je hart wilt. Als je je niet meer door angsten laat leiden, maar jezelf het geschenk geeft te gáán voor dat waarbij je hart ligt. Ten aanzien van mijn werk kan ik me erg vinden in de uitspraak van Confucius, die zei:"Geef mij een baan die bij mij past en ik hoef nooit meer te werken."

Stop roken begeleiding. Alle emoties worden vervlakt door het roken. Niet alleen biedt roken een ontsnappingsmogelijkheid voor nare situaties en gevoelens. Ook ter ondersteuning van plezierige momenten lijkt een sigaret erbij te horen. Maar als je stopt met roken zal je na een periode merken dat je leven er plezieriger van wordt.

Ik ben van oorsprong gezondheidsvoorlichter met een academische achtergrond. In de loop der jaren kon de wetenschap me steeds minder boeien en ben ik opgeschoven qua interesse en werkkring naar het begeleiden van mensen in hun proces.
Ik ben geboren in 1959 en kan door alles wat ik in mijn leven meegemaakt en ook gedaan heb qua opleidingen, werkzaamheden en dergelijke putten uit een ruim scala aan begeleidingsmogelijkheden.
Ik heb de beroepsopleiding integratieve massage gedaan en een nascholing hotstone massage. En daarnaast reiki cursussen. Ook heb ik me bekwaamd in de geweldloze communicatie, transactionele analyse, enneagram en vooral ook sexual grounding. Daarnaast ben ik door Stivoro opgeleid als stop roken begeleider.
Wat mijn aanpak vooral kenmerkt is dat in mijn begeleidingen van mensen zowel het verstand als het gevoel aangesproken wordt. Ik begeleid mensen in het weer vrij te laten stromen van hun energie (free energy).